Lotte Dalager Underviser og inspirator

Tema-aften om Robusthed

Generalforsamling og

Temaaften om Robusthed.

i

Daginstitution Østbirk.

D. 4-6 kl. 19-21.15.

Børn og unge er forskellige. Nogle kan klare det meste selv, andre har brug for mere hjælp og støtte. Hvordan støtter vi bedst vores børn og unge i at blive robuste, så de kan klare de små og store udfordringer, som de møder - især når livet er svært?
Robusthed handler om at være god til at klare livets udfordringer i stort og småt; - udfordringer i forhold til andre mennesker, - at klare opgaver, som er svære, - at kunne holde fast i et mål, der skal nås - og håndtere fristelser, som man ikke har godt af.

Lotte Dalager, pædagog og konsulent, kommer og fortæller om ny og spændende praktisk viden om tanker, følelser og hjernen, som blandt andet kan bruges til at forebygge konflikter og stress i en turbulent hverdag - også for voksne, i en tid med store udfordringer.  Og vi fortæller om det ny videns- og inspirationsprogram: Robusthed.dk.
Det er viden, som også har stor betydning for, hvordan vores børn og unge lærer.

Robusthed.dk er udarbejdet af Læge Poul Lundgaard Bak fra Forskningsprogrammet for Mental Børnesundhed, Komiteen for sundhedsoplysning.

Med Venlig Hilsen.

Forældrebestyrelsen Daginstitution Østbirk

 

Praktisk

Daginstitution Østbirk
Skovhuset, Storegade 51
Børnehuset, Grundtvigsvej 11
8752 Østbirk
Tlf.: 76294107
Tlf 2.: 75781370

Om Lotte

Jeg holder kurser for medarbejdere, der arbejder med børn, unge og voksne. Jeg giver supervision, holder foredrag, underviser og har individuelle samtaler.

Læs mere om mig her