Lotte Dalager Underviser og inspirator

Pausens Naturlige Kraft 2019

Stilheds-retræte 28.juli -2. august 2019


Stilheds-retræte

Ideen om et stilheds-retræte er udsprunget af vores egne erfaringer med stilhed forskellige steder i verden. 
Vi er så heldige, at vi er landet i den skønneste natur, hvor Værens Levende Stilhed* i os alle kan mærkes og genfindes. 
"Pausens Naturlige Kraft", er en non-profit-forening, der har til formål, at skabe rum for stilhed og væren i naturen.
Non-profit betyder, at der ikke er nogen, der tjener noget på retrætet. 
Indtægterne dækker kost, logi og andre udgifter i forbindelse med dagene.
Vi vil i ugens løb hjælpe hinanden med de praktiske opgaver, så alle tager del i skabelsen af retrætet. Det kan være madlavning, opvask, bage boller, let rengøring, stå for bål, bevægelse og andre opgaver der dukker op undervejs.

ᗰᗩᗪEᑎ vil være fantastisk - vegetarisk, økologisk og mange af grøntsagerne har vi i haven.

OᐯEᖇᑎᗩTᑎIᑎG vil være på værelse, i campingvogn, shelter eller eget telt.
Lottes forældre er så søde, at tage på ferie og vi kan benytte deres hus, hvor der dog er begrænset antal sengepladser. Der er ikke mulighed for enkeltværelse i år. Måske til næste år…

ᑭᖇIᔕEᑎ:
kr. 2350,- for alle 6 dage

TIᗪᔕᑭᑌᑎKTEᖇ 
Ankomst 28.7 mellem 13-15. Vi starter kl 15.30 og slutter d. 2.8 senest kl 11.00

ᗪᗩGᔕᑭᖇOGᖇᗩᗰ kommer senere. Daglige meditationer - på land og i vand, yoga eller anden form for bevægelse, bål, gåture, udesidning vil være muligheder. 
Det kan også være, der er nogen, der er nysgerrige på vores økologiske have, og har lyst til at få fingrene i jorden.
Der vil være en daglig samling med Lotte, hvor du har mulighed for at dele stilheds-erfaringer eller bare lytte. 
Der vil også være mulighed for at booke en watsu-session i vores bassin, en massage, en METAsundheds-session eller en individuel samtale undervejs i forløbet. Dette vil være oven i prisen.

ᕼᐯOᖇ: Vråvej 24, 8830 Tjele. Kommer du med offentlig transport er der mulighed for at du kan blive hentet på Viborg Station.
Der er plads til 10 deltagere.
Vi har allerede de første tilmeldinger.
Send en mail til vaerenslevendestilhed@gmail.com. med et par linjer, om din motivation for at være med, og om din eventuelle erfaring med stilhed, meditationspraksis eller andet du finder relevant at fortælle om dig selv.
Så får du en mail retur med flere informationer. Vi har begrænset antal værelser, så det er først-til-mølle-princippet i to- eller tremandsværelser.
Du er altid velkommen til at skrive eller ringe, hvis du har spørgsmål.

ᗷOᑎᑎIE er vores hund på lidt over et år. Hun vil være en del af retrætet. Der vil hele tiden være en "Bonnie-ansvarlig", så hvis du ikke er så vild med hunde, skulle det ikke være forstyrrende for dit ophold her. Hun er meget mild og rar.

IᑎTEᖇᑎET: 
Retrætet er mobil- og computerfrit. Vi har et sted, hvor al elektronik opbevares og kan selvfølgelig bruges, hvis der skulle opstå nødvendighed for det.

ᒪIᗪT Oᗰ Oᔕ:
Vi bor og arbejder begge i Vrå (8830 Tjele) midt i den skønneste natur på en gård sammen med Lottes forældre, Aase og Jørgen.

Vi er spændte på, hvad dette skønne sted vi med os. Vi ønsker at skabe et sted, hvor der er mulighed for at mennesker kan komme ned i gear, være tæt på naturen og elementerne, blive stille, heale efter sygdom, spise og lære om øko-grøntsager fra haven og naturen, og et hav af andre muligheder, der skaber sig undervejs.

Jens Peter Kold er uddannet økologisk landmand og har været med til at opstarte Fællesgrønt, som er et havefællesskab, hvor 30 familier dyrker biodynamiske grøntsager. Jens Peter er massageterapeut fra Nordlyscentret og uddannet i både watsu og waterdance.
Se www.aquabalancing.dk

Lotte Dalager er uddannet indenfor mentalisering, mindfulness og familieopstilling. Hun inspirerer mennesker til at finde tilbage til deres naturlige balance i livet gennem Indre lederskab og Pausens kraft.
Hun holder foredrag, arbejder som underviser og terapeut - på land og i vand. Se www.lottedalager.dk og www.aquabalancing.dk

Ven af stedet og med i foreningen:
Helle Strandby er METAsundhedsterapeut. Hun inspirerer og viser mennesker, hvordan de kan helbrede sig selv fra fysiske sygdomme gennem METAsundhedsterapi og frekvensændring.
www.menneskeriforandring.dk

*Citatet "Værens Levende Stilhed" er fra Sunyata og beskriver så fint det, der er væsentligt for os begge. At VÆRE - i og med - den STILHED, der er her hele tiden og som ikke nødvendigvis betyder ikke-gøren, men er LEVENDE - fyldt med liv og en følelse af fredfyldthed.

Om Lotte

Jeg holder kurser for medarbejdere, der arbejder med børn, unge og voksne. Jeg giver supervision, holder foredrag, underviser og har individuelle samtaler.

Læs mere om mig her