Lotte Dalager Underviser og inspirator

Mindfulness og indre styrke

3 tirsdage i april og maj med fokus på indre ro og gode vaner.

I aftes afsluttede jeg det første forløb "Mindfulness og Indre styrke" - og det fejrer jeg med, at opstarte et nyt forløb.  Det har været en fornøjelse at kunne invitere indenfor i mine egne rammer.

Det nye hold vil være i forårsmånederne og det giver mulighed for at vi kan inddrage naturen og måske sidde i vores lysthus med ild i brændeovnen

Forskningen viser at mindfulness er med til at mindske stress, bekymringer, tankemylder, koncentrationsbesvær, sygdom og generel tristhed og træthed.

Fra mine mange år som underviser i blandt andet mindfulness og robusthed ved jeg, at vi med små enkle metoder kan blive klogere på, hvad der kan bringe mere nærvær, livslyst og glæde ind i vores hverdag.

Indre styrke er vores anker til at møde udfordringer i livet.

Forløbet er noget for dig, hvis du kender til stress, manglende overskud, følelsen af ikke at slå til, ikke at være god nok, søvnproblemer. Du har måske nogle udfordrende relationer eller dårlige vaner, som du ønsker en større forståelse af.

Eller du er nysgerrig på mindfulness, hvordan vores hjerne og tanker påvirker vores adfærd og har lyst til at gøre noget godt for dig selv.

Nogen gange er det blot små justeringer der skal til for at vi mærker, vi er på rette kurs i vores liv.

Undervisningen kan bruges til dig selv, dine børn, andre relationer, nogle du arbejder med.
Jeg vil som underviser sørge for at hver enkelt deltager får noget brugbart med sig hjem, som kan bruges direkte i hverdagen.
Formidlingen er præget af mine erfaringer med familieopstilling, ACT, drømmetydning, stilhed, yoga og enkle åndedrætsteknikker..

 

Sådan sagde en af deltagerne på det første forløb:

 

Kære Lotte.

Du formår med din særlige ro, indsigt og mildhed, at skabe et unikt samtalerum, hvor man trygt kan gå opdagelse i sit indre univers - kaos om man vil!

Således at blive håndholdt, i en lille gruppe, kraftfuldt og fordomsfrit, afføder en kollektiv dynamisk energi, hvori det føles helt naturligt, at eksperimentere med nye tilgange til, og syn på, de udfordrende livsomstændigheder vi på forskellig vis er stedt i!

For hver samtale har følelsen, af taknemmelighed for det der er, nødvendigheden af selvomsorg og ikke mindst tilgivelse af sig selv og andre, vokset sig lidt større..

Tak

Håkon

 

Praktisk

Tirsdage fra 18.30-20.30
d. 30. april, 7. og 14. maj 2019

Adressen: Vråvej 24, 8830 Tjele

Pris:
750,- incl moms
(Hvis du har et stort ønske om at deltage og beløbet ligger udenfor din formåen, så send mig en mail)

Der er kaffe, te og snacks

Der er 8 pladser - send mig en mail lotte@dalager.com og jeg sender en bekræftelse og pladsen er din, når beløbet er indbetalt.

Alle kan deltage - det kræver ingen kendskab til mindfulness på forhånd og det foregår i enkelt hverdagssprog.

Du skal helst kunne deltage den første gang, og hvis der er en enkelt aften du er forhindret, kan du komme på et af de følgende hold.
Jeg bor i skønne omgivelser ude på landet nord for Viborg.
Når deltagerlisten er klar vil jeg sende den til jer og måske er der nogen, der kan følges ad.

Kontakt mig på mail lotte@dalager.dk, hvis du har spørgsmål.

Om Lotte

Jeg holder kurser for medarbejdere, der arbejder med børn, unge og voksne. Jeg giver supervision, holder foredrag, underviser og har individuelle samtaler.

Læs mere om mig her