Lotte Dalager Underviser og inspirator

Foredrag: Ledelse i eget liv

Nepalrejser med mindfulness - og tid til fordybelse

Hvordan får vi plads til det i vores hverdag?

Lotte Dalager fortæller om sine rejser i Nepal, hvor hun bliver inspireret af den østlige livsfilosofi, og om hvordan hun bruger sine erfaringer i arbejdet med mennesker. Lotte arbejder som coach og holder kurser i bl.a. mentalisering og mindfulness. "Jeg er meget optaget af, hvordan vi kan udvikle robusthed og fleksibilitet - kvaliteter som er væsentlige for at kunne holde balancen i vores udfordrende hverdag. Hvordan tackler vi forstyrrende tanker og følelser, og hvordan kan vi komme tættere på at leve et liv i overensstemmelse med det, der virkelig er vigtigt for os i såvel privatliv som arbejdsliv? Det handler om ledelse i eget liv - om at tage ansvar. Hvordan gør vi det? ".

Aftenen vil indeholde rejseoplevelser, mindfulnessøvelser, inspiration fra den buddhistiske tankegang, og du vil forhåbentlig gå hjem med nogle perspektiver, du kan bruge i dit eget liv.

 

Om Lotte

Jeg holder kurser for medarbejdere, der arbejder med børn, unge og voksne. Jeg giver supervision, holder foredrag, underviser og har individuelle samtaler.

Læs mere om mig her