Lotte Dalager Underviser og inspirator

Indre Lederskab og Pausens Kraft i Sydfrankrig

Lotte Dalager og Mikael Kyneb inviterer til 7 dages retreat med fokus på nærvær, krop og intuition. 

Er du nysgerrig på, hvordan du bevarer nærværet til dig selv og andre i livets bevægelse, så har du muligheden for at give dig selv tid til at stoppe op - sammen med os - i skønne omgivelser på Patrice´s dejlige sted Le Miel et l'Eau.

At "være nær" med dig selv og andre kræver, at du lærer at lytte oprigtigt og tør bevæge dig ud af vante og begrænsende tankemønstre og overbevisninger om, hvad der er rigtigt og forkert. 

Når livet suser derud af glemmer vi ofte at stoppe op. Og når vi glemmer at stoppe op bliver det svært at opdage, når vi ikke lever i overensstemmelse med, hvad der er vigtig for os. 

Kan DU mærke, om du er på rette vej? 

Indre Lederskab giver dig redskaber til at opdage, hvad der er vigtigst for dig og tage ansvar for at lede dit eget liv. Når du leder dig selv indefra har det også en afsmittende effekt på de mennesker, du er sammen med.

Der vil være små undervisnings-sessioner om nærvær og det vi kan få øje på, der forhindrer os i at være tilstede i nuet. Vi har altid et valg.

Der vil være meditationer og øvelser - i vand og på land - der giver sindet og kroppen mulighed for at afspænde, så du bedre kan mærke dine grænser, lytte til og følge din intuition og nyde bare at være.

Lotte og Mikael er begge er optagede af, hvordan vi på enkle måder kan bringe mere nærvær ind i vores hverdag. Hvordan vi slipper bekymringer og hvordan vi kan navigere med os selv, både alene og sammen med andre mennesker.

Praktisk

Lotte Dalager http://lottedalager.dk/
Mikael Kyneb http://www.mikaelkyneb.com/

Vi skal være her: www.lemieletleau.fr

Pris for retreatet: 14.995 incl kost og logi

Tilmelding og yderligere rejseinformationer her: Unique Escapes, pia@unique-escapes.dk, 31314464

Du modtager en mail med de sidste detaljer omkring retreatet 2 uger inden vi rejser.

Om Lotte

Jeg holder kurser for medarbejdere, der arbejder med børn, unge og voksne. Jeg giver supervision, holder foredrag, underviser og har individuelle samtaler.

Læs mere om mig her