Lotte Dalager Underviser og inspirator

Body All Mind

Indre Lederskab

Nye eventyr...
Min gode ven og samarbejdspartner Mikael Kyneb har sammen med Martin Bonde Mogensen startet en ny og spændende uddannelse Body All Mind for os, der arbejder med mennesker.
Jeg har med stor glæde, fornøjelse og ydmyghed sagt ja tak til at byde ind med nogle af mine erfaringer:

Hvordan undgår du at overføre dine egne følelser til din klient? Vi har alle sammen noget i bagagen og en god behandler er nysgerrig på sig selv og sine temaer. Som Body All mind terapeut får du mulighed for at kigge på dine egne temaer, så du kan navigere i dem og blive på din egen banehalvdel, når du behandler. Nærvær, accept og blidhed er nogle af nøgleordene til at komme i kontakt med dit Indre Lederskab - din kreativitet, passion og sande livsglæde. 


Lotte Dalager er underviser i Indre Lederskab og uddannet indenfor mentalisering, ACT og Systemisk Opstilling. Hun vil undervise i, hvordan du bliver bedre til at udvikle mentalt overskud og træffe sunde valg i en turbulent hverdag - og dermed bliver i stand til at støtte din klient i det samme. Nærvær, accept og blidhed er nogle af nøgleordene til at komme i kontakt med din kreativitet, passion og sande livsglæde. Lotte arbejder bla som konsulent for Komiteen for Sundhedsoplysning og underviser i robusthed.dk

Praktisk

Tilmelding til uddannelsen her: http://bodyallmind.com/

Om Lotte

Jeg holder kurser for medarbejdere, der arbejder med børn, unge og voksne. Jeg giver supervision, holder foredrag, underviser og har individuelle samtaler.

Læs mere om mig her