Lotte Dalager Underviser og inspirator

Inspiration

Gratis skype-samtaler i august og september måned, 2019

Jeg tilbyder individuelle samtaler, personale- og ledelsesudvikling, familieopstilling, foredrag og kurser.
Du kan kontakte mig på 42406090 eller lotte@dalager.com

Jeg har i mange år undervist i den nyeste hjerneforskning og forbindelsen mellem krop og sind, hjerte og hjerne. Jeg er optaget af de psykologiske mekanismer, der blandt andet gør, at bekymring, tvivl, angst, tristhed, ensomhed og mindreværd får lov at fylde mere i livet end glæde, kreativitet, frihed, begejstring, mening og kærlighed.

Jeg inspirerer og støtter mennesker i at finde frem til deres sande potentiale og livsglæde, ved at lære at forstå og forløse de forhindringer, der er på vejen frem mod det liv, vi gerne vil leve.

"Vi må starte med, selv at være den forandring, vi gerne vil se i verden"

1/2 times gratis skype-samtale i august og september måned, 2019:
Et tilbud til dig, der ikke har været hos mig før og som kunne tænke sig en afklarende snak og fornemme om jeg kan støtte dig, i de udfordringer og valg du står med.

Samtaler:
En vejledende samtale kan hjælpe dig til bedre at forstå og håndtere de udfordringer, du møder i dit liv. Vi tager udgangspunkt der, hvor du er udfordret og hvor der måske er blevet skabt en ubalance.

Ubalance i et enkelt livsområde kan ofte skabe ubalance flere steder, og af og til kan det være svært selv at skille tingene ad. Jeg ser det som min fornemmeste opgave at hjælpe dig til bedre at kunne overskue og forstå, hvordan tingene hænger sammen - og ikke mindst til at finde ind til, hvad der er væsentligt i dit liv og hvordan du kommer derhen, hvor du gerne vil være.  

Eksempler på temaer:
- livskriser og stress
- karrieremæssige udfordringer
- forældrerollen
- eksamensangst og andre former for præstations-angst
- relationen til sig selv og andre - om at sætte grænser
- følelse af fastlåsthed og stagnation
- "dårlige" vaner og afhængighed
- følelser og bekymringer, der handler om skyld, skam og dårlig samvittighed 

Jeg arbejder ressourceorienteret og har altid fokus på, hvordan vi kan tage det næste skridt i retning af et liv i overensstemmelse med vores værdier. 
Den første samtale er afklarende og vi kan sammen undersøge, om der er brug for flere vejledende samtaler eller et terapeutisk forløb.

Individuelle opstillinger
Systemisk opstilling er en anden måde at arbejde med sine temaer på. Vi kigger på systemet eller familien, som vi er en del af og får mulighed for at undersøge, hvordan ubevidste dynamikker - på godt og ondt - præger vores relationer til vores forældre, børn, partner, kolleger og også kan være medvirkende til sygdom, afhængighed og andre ubalancer.
Opstillingsarbejdet kan på en kærlig og nænsom måde være med til at kaste lys over og forløse svære temaer uden vi skal grave i fortiden og gennemleve smerte og traumer igen.
Læs mere om Systemisk opstilling her https://isfo.dk/mere-om-opstillingsmetoden eller tilmeld dig en intro-aften og få en fornemmelse af, hvad opstillingsarbejdet er.

Foredrag og kurser:
Se under bjælken Kurser, lad dig inspirere og kontakt mig for skræddersyede foredrag eller kursusforløb.

Samtaler, individuelle opstillinger og behandlinger foregår ganske fortroligt og uforstyrret i mit samtalerum på Vråvej 24, 8830 Tjele og varer 1-1 ½ time.
Jeg har løbende klienter i både Århus og København. Kontakt mig for datoer. 

Personalesupervision og udviklingsforløb foregår ofte på arbejdspladsen.


Preferencer:

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Lotte siden 2008, først i Aarhus Kommune, siden i hendes virke som selvstændig konsulent.

Vores samarbejde har været koncentreret omkring udvikling og implementering af mentalisering og robusthed - via videns- og inspirationsprogrammet Robusthed.dk - i det danske samfund.
Lotte er en fantastisk god samarbejdspartner med meget stort engagement og flid. Hendes evne til at kommunikere ved samtaler og møder er legendarisk og hun er en fantastisk formidler og underviser.
Dertil kommer, at Lotte er meget iderig, har stor faglig indsigt og følger godt med i sit eget og tilgrænsende fagområder.
Det er derfor med stor glæde, at jeg giver Lotte mine allervarmeste anbefalinger.

Overlæge Poul Lundgaard Bak, Komiteen for Sundhedsoplysning København februar 2016

"Tusind tak for en god og inspirerende aften i går :-)
Du er en god foredragsholder og meget behagelig at høre på. Du har glimt i øjet og du får formidlet et budskab på en måde, så alle får stof til eftertanke, tror jeg.
Jeg vil tage dine budskaber med mig videre i mit nye pædagogjob i vuggestuen.
Jeg synes lige du skal have de kommentarer, som var på post-it:
"Samfunds aktuelt - forståeligt"
"Utrolig god foredragsholder - meget spændende emne"
"Meget brugbart - gode eksempler"

Lene Jacobsen, Områdeleder Jels, November 2016

 

 

Om Lotte

Jeg holder kurser for medarbejdere, der arbejder med børn, unge og voksne. Jeg giver supervision, holder foredrag, underviser og har individuelle samtaler.

Læs mere om mig her